מתכונים

סלט קייל ואבוקדו
 
משתפת אתכם באהבה רבה במתכון צבעוני, עשיר בטעמים.

מצרכים: 
חבילת קייל 
1 אבוקדו 
4 עגניות שרי 
1 פלפל אדום 
חצי פלפל חריף 
חצי זר של עלים טריים:  פטרוזיליה / כוסברה / סלרי/ עירית / שום ירוק. 
בצל סגול קטן ו/או בצל ירוק 
זרעי חמניות אורגנים

מצרכים לרוטב:
מיץ לימון טרי 
1 כפות חומץ בלסמי 
2 כפות שמן זית 
¼ כפית מלח ים אטלנטי 
פלפל שחור לפי הטעם. 

אופן ההכנה: 
אם הקייל  הוא מהסוג של הגבעול הקשה – מסירים את העלים וחותכים אותם גס, אם הקייל עם גבעול חותכים את הקייל עם הגבעול ושמים בתוך קערה גדולה ( אחרי הערבוב הנפח ירד משמעותית) 

לקערה מסיפים אבוקדו חתוך לקוביות גדולות, פלפל והעגבניות לקוביות בנוניות. 
פלפל חריף, בצל , וזר עלים טריים (העירית והשום הטרי בעונה שלהם)
 
מוסיפים את הרוטב וזה הזמן להתחבר עם הסלט בצורה אישית..... 
מערבבים את הסלט עם הידים תוך כדי לישה, עצם הפעולה של הלישה מרככת את הקייל והוא הופך להיות קל יותר לעיכול.

אחד הסלטים שאני הכי אוהבת...
שיהיה בתאבון 
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

טלפון: 050-2320333

רח׳ אלתרמן נתן 2, גן יבנה

© 2016, כל הזכויות שמורות לעופרית ברנע