מתכונים

פסטה זוקיני

מצרכים:

3-4 קישוא זוקיני

מכונת חיתוך ספירלי

 

לרוטב: 

4-5 עגבניות בשלות

2 שיני שום

קומץ עלי בזיליקום

קומץ עלי זעתר

קומץ עלי אוריגנו

רבע חבילה כוסברה

מלח ים אטלנטי, פלפל שחור גרוס

 

 

לעבודה.....

להכניס את כל המצרכים לבלנדר על לקבלת מרקם נוזלי.

להעביר למקרר למס' דקות.

אם הרוטב דליל לכם מדי, אפשר להעביר אותו סינון קל, אך תדאגו להשאיר נוזלים שלא יהיה יבש מדי.

בזמן שהרוטב נח, לחתוך את הזוקיני לספגטי בפורס ירקות ספירלי.

בקערה גדולה לערבב את הספגטי עם הרוטב.

לתקן טעמים אם יש צורך ולהנות מסלט קל וטעים.

אני מאוהבת.

תהנו
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

טלפון: 050-2320333

רח׳ אלתרמן נתן 2, גן יבנה

© 2016, כל הזכויות שמורות לעופרית ברנע