מתכונים

לאפת זוקיני
 
אנחנו מחפשים רעיונות איך לגוון את המטבח של שהירקות ביחוד אלו מאיתנו אשר נמנעים מגלוטן.
רעיון נפלא, 5 דקות עבודה והשאר סבלנות שזה בתנור.

מה צריכים ל 8-10 לאפות 
4 זוקינים 
1 בצל גדול 
1 כוס סלרי קצוץ 
3 ביצי חופש
אוריגנו
מלח ים אטלנטי , פלפל שחור

אופן ההכנה: 
מחממים תנור ל 180 .
מטגנים את הבצל עם האוריגנו עד קבלת גוון צהוב יפה, את הזוקיני מגרדים, 
מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרפדים את התבנית עם נייר אפיה אקולוגי .
יוצרים מהבלילה כדורים, מוחצים להוצאת הנוזלים, את הכדור שמים על התבנית ועם הידים יוצרים לאפה.
אופים כ 25 דקות והופכים לעוד 15 דקות
מוציאים מהתנור, נותנים ללאפה להתקרר.
טעימה יותר אחרי שהיא עומדת לנוח מחום התנור.
 
אוכלים עם ממרח, ירקות, גבינה וכל מה שנראה לכם טעים.
שיהיה בתאבון
 
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

טלפון: 050-2320333

רח׳ אלתרמן נתן 2, גן יבנה

© 2016, כל הזכויות שמורות לעופרית ברנע