לאפת זוקיני
אנחנו מחפשים רעיונות איך לגוון את המטבח של שהירקות ביחוד אלו מאיתנו אשר נמנעים מגלוטן.
רעיון נפלא, 5 דקות עבודה והשאר סבלנות שזה בתנור.
מה צריכים ל 8-10 לאפות
4 זוקינים
1 בצל גדול
1 כוס סלרי קצוץ
3 ביצי חופש
אוריגנו
מלח ים אטלנטי , פלפל שחור
אופן ההכנה:
מחממים תנור ל 180 .
מטגנים את הבצל עם האוריגנו עד קבלת גוון צהוב יפה, את הזוקיני מגרדים,
מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
מרפדים את התבנית עם נייר אפיה אקולוגי .
יוצרים מהבלילה כדורים, מוחצים להוצאת הנוזלים, את הכדור שמים על התבנית ועם הידים יוצרים לאפה.
אופים כ 25 דקות והופכים לעוד 15 דקות
מוציאים מהתנור, נותנים ללאפה להתקרר.
טעימה יותר אחרי שהיא עומדת לנוח מחום התנור.
אוכלים עם ממרח, ירקות, גבינה וכל מה שנראה לכם טעים.
שיהיה בתאבון