• Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • בית

  • מי אני

  • ייעוץ

  • סדנאות

  • שווה כניסה

  • צור קשר

  • More

    ofrit.hci@gmail.com

    • White Facebook Icon
    • White Instagram Icon
    עופרית ברנע

    מאמנת תזונה אינטגרטיבית

    טלפון: 050-2320333

    רח׳ אלתרמן נתן 2, גן יבנה

    ​

    © 2016, כל הזכויות שמורות לעופרית ברנע

     

    עיצוב ובניית אתר

    מתכונים

    לאפת זוקיני
     
    אנחנו מחפשים רעיונות איך לגוון את המטבח של שהירקות ביחוד אלו מאיתנו אשר נמנעים מגלוטן.
    רעיון נפלא, 5 דקות עבודה והשאר סבלנות שזה בתנור.

    מה צריכים ל 8-10 לאפות 
    4 זוקינים 
    1 בצל גדול 
    1 כוס סלרי קצוץ 
    3 ביצי חופש
    אוריגנו
    מלח ים אטלנטי , פלפל שחור

    אופן ההכנה: 
    מחממים תנור ל 180 .
    מטגנים את הבצל עם האוריגנו עד קבלת גוון צהוב יפה, את הזוקיני מגרדים, 
    מכניסים את כל המרכיבים לקערה גדולה ומערבבים היטב.
    מרפדים את התבנית עם נייר אפיה אקולוגי .
    יוצרים מהבלילה כדורים, מוחצים להוצאת הנוזלים, את הכדור שמים על התבנית ועם הידים יוצרים לאפה.
    אופים כ 25 דקות והופכים לעוד 15 דקות
    מוציאים מהתנור, נותנים ללאפה להתקרר.
    טעימה יותר אחרי שהיא עומדת לנוח מחום התנור.
     
    אוכלים עם ממרח, ירקות, גבינה וכל מה שנראה לכם טעים.
    ​
    שיהיה בתאבון
     
    חזרה למתכונים