מתכונים

חלב שקדים

בחלב שקדים הביתי אחוז השקדים גבוהה משמעותית מכל חלב שתקנו בחנויות, אופן הכנתו פשוט וקל.

טעמו נפלא והוא מהווה תחליף בריא ומזין לחלב מהחי.

1 כוס שקדים טבעיים מושרים במי שתיה (8-10 שעות), ניתן להשרות עד 24 שעות במקרר עם החלפת מים מספר פעמים.

3 כוסות מים

1 כפית תמצית וניל איכותית או רבע מקל וניל

קורט מלח ים אנטלנטי

  • ניתן להוסיף כפית של לציטין צמחי – לא חייבים.

 

לסנן ולשטוף היטב את השקדים.

להכניס את כל המרכיבים לבלנדר ולתת לו לעבוד כדקה- לא לגרום לחימום, אם מתחילה התחממות לעבוד עם הפסקות.

להעביר את החלב דרך בד חיתול או באמצעות שקית בד.

להעביר לכלי אחסון במקרר – אם צנצרת זכוכית – נשמר 2-3 ימים, אם מיכל ואקום נשמר שבוע.

 

ניתן לשלב את החלב בשייקים, בקפה, משקה בפני עצמו ועוד אופציות רבות.

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

טלפון: 050-2320333

רח׳ אלתרמן נתן 2, גן יבנה

© 2016, כל הזכויות שמורות לעופרית ברנע