מתכונים

ממרח עדשים, אגוזים והרבה שום

ממרחים הם החברים החדשים שלי בשולחן.

משתפת אתכם בממרח פצצות, טעים ברמות וקל להכנה.

מצרכים
כוס וחצי עדשים חומות מונבטות

מיץ ליים / לימון מפרי אחד

רבע כפית מלח אטלנטי

כפית כמון נדיבה

פלפל שחור גרוס

2-3 שיני שום קלופות 

2 כפות שמן זית

3/4 כוס אגוזי מלך טבעיים

4 כפות גרעיני חמניה טבעיים
 

לעבודה
מבשלים את העדשים עם שתי כוסות מים כ 20 דקות (בישול קל).

 

מכניסים את על המרכיבים כולל העדשים עם יתרת המים בסיר לתוך הבלנדר.

מערבבים, אם סמיך מדי להוסיף מים בעדינות 

טועמים, מתקנים טעמים.

 

מסדרים בצלחת, קצת שמן זית, כמון, אפשר להוסיף נגיעות פטרוזליה.

אפשר לאכול את הממרח חם או קר.

נשמר במקרר בכלי סגור כ 5 ימים.

תהנו אני בטוחה!

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

טלפון: 050-2320333

רח׳ אלתרמן נתן 2, גן יבנה

© 2016, כל הזכויות שמורות לעופרית ברנע