מתכונים

סלט אבוקדו עם טויסט
 
אנחנו בתקופת האבוקדו, פרי טעים עם הרבה סגולות, אז למה לא להנות ממנו בסלט מטריף!!!!!

מצרכים:

2 אבוקדו 

3 פלפלים צבעוניים קטנים  

3 עגבניות שרי 

1 בצל ירוק סגול 

סליס פלפל חריף טרי אדום 

חצי זר כוסברה טרייה קצוצה 

חופן בוטנים קלויים קצוצים

 

אופן ההכנה:

חותכים את האבוקדו לקוביות גדולות, את הפלפלים לקוביות קטנות, חוצים את השרי לחצי או רבע. 

קוצצים את הבצל ירוק, פלפל חריף וכוסברה. 

מכניסים את כל הירקות לקערה. 

בכלי נפרד מערבבים את כל מרכיבי הרוטב, מוסיפים לקערה ומערבבים, לא יותר מדי שלא יהפוך להיות מושי.

 

לרוטב: 

כף חומץ בלסמי מיושן 

מיץ מחצי לימון טרי 

חצי כף סירופ מייפל 

מלח ים אטלנטי, פלפל שחור

כף שמן זית כתית 

מוסיפים את המרכיבים של הרוטב לסלט.

 

מעולה תוספת לארוחת ערב, ארוחה עיקרית או סתם נישנוש!!!!!! 

באהבה 

שלכם עופרית 

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon

טלפון: 050-2320333

רח׳ אלתרמן נתן 2, גן יבנה

© 2016, כל הזכויות שמורות לעופרית ברנע